top of page

Kuvauksen ehdot ja ohjeet

 

Osallistuminen

Kuvaus on tarkoitettu koirakoulun kurssilaisille. Kuvaus on ainoastaan kurssille osallistuvalle koiralle.  Kuvaus on maksuton, valmiit kuvat ostetaan erikseen.

Kuvaus

Arvioithan pennun energiatason ennen kuvausta. Kuvausta varten pentua ei kannata väsyttää, vaan pennun olisi hyvä saapua kuvaukseen energisenä ja iloisena. Pissavahinkojen välttämiseksi, ulkoilutathan pennun ennen halliin tuloa.

Kuvauksen kesto vaihtelee hieman kuvattavan pennun mukaan, kuitenkin noin 10 minuuttia.

Ota kuvaukseen mukaan pentua motivoivia nameja tai leluja. 

Kuvaus toteutetaan yleisesti ilman pantaa ja hihnaa, ellet erikseen toivo niiden näkyvän kuvissa.

Kuvaustilanne on koiralle joskus stressaava, joskus todella innostava. Koirat saattavat  käyttäytyä uusissa tilanteissa omistajan näkökulmasta yllättävästi. Älä stressaa koirasi käytöstä turhaan, kaikki sujuu varmasti hyvin!

Koirakuvauksissa sattuu ja tapahtuu, mutta voit tulla kuvaukseen rauhallisin mielin. Vahingon ja laiterikon sattuessa käännyn vakuutusyhtiöni - en siis sinun - puoleen!

Kuvauksissa käytetään vain positiivisia koulutusmenetelmiä.

Kerrothan minulle etukäteen, jos koirasi esimerkiksi pelkää vieraita ihmisiä.

Taustavaihtoedot:

T

eskarit_idaphotos_tammikuu22_pieni8.jpg
idaphotos_may_iso69.jpg

Kuvien toimittaminen

Kuvat peruskäsitteellään, jonka lisäksi pienet kuvamanipulaatiot, kuten hihnan poisto kuuluvat kuvien hintaan.


Potreteista  annetaan  ensin  käsittelemättömät  koevedokset,  joista  saat itse  valita  ostettavat kuvat editoitavaksi. Kuvat lähetetään kuvat.fi ‐palvelun, johon saat oman gallerialinkin.


Koekuvat toimitetaan 2 viikon sisällä. Valmiit kuvatiedostot 4 viikkoa sen jälkeen, kun asiakas on valinnut käsiteltävät tiedostot. Mahdolliset kuvatuotteet toimitetaan 5 viikon sisällä asiakkaan toimitettavaksi valitsemien kuvien ilmoituksen jälkeen. 


Koekuvien käyttö ja julkaisu on kielletty. Mikäli tätä sopimuksen osaa rikotaan, luvatta kopioiduista kuvista veloitetaan 79 euroa kappale.

Tekijänoikeudet

Saat maailmanlaajuisen, ei‐kaupallisen käyttöoikeuden ostettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville.

Saat julkaista kuvia, teettää kuvatulosteita ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei‐kaupallisessa tarkoituksessa.  Kaupalliseen käyttöön kuvia ei saa käyttää ilman erillistä sopimusta. 
Kuvaajalla on oikeus myydä ja luovuttaa kuvia kolmansille osapuolille, mutta kuvaaja on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle kuvien luovutuksesta. Mikäli kuvissa näkyy ihmisiä, kolmansille osapuolille luovuttamisesta ja julkaisusta sovitaan aina kanssasi erikseen.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hänellä on oikeus käyttää kuvia portfoliossa, SoMe:ssa sekä kaikessa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Taidogas saa kuvat käyttöönsä markkinointiin.


 

Maksaminen

Ostetut kuvat maksetaan laskulla, jonka toimitan sinulle sähköpostiin.

Kun lasku on maksettu, toimitan kuvat määräajan sisällä.

 

O

Kuvien tyyli ja mahdollinen tuhoutuminen


Olet nähnyt aiempia töitäni, mutta hyväksyttävä on se, että kuvaustyyli voi muuttua esimerkiksi olosuhteiden pakosta

 

Jos kuvat tuhoutuvat kokonaan tai osittain kuvaajasta riippumattomasta syystä kuten laiterikko, kuvaaja on velvollinen vahingonkorvauksiin korkeintaan maksetun rahamäärän verran. Kuvaaja on kuitenkin velvollinen huolehtimaan kuvien huolellisesta varmuuskopioinnista. Varmuuskopiointivelvollisuus päättyy yhdeksän (9) kuukautta kuvauksen jälkeen.


Nettigalleria ‐tunnukset säilyvät minimissään yhdesksän (9) kuukautta.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen


Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovittelemalla. 

Kaikki lisäykset ja muutokset sopimukseen on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostitse ennen 

bottom of page