top of page
78.jpg

KOIRAVALOKUVAUS

WORKSHOP 1.-2. HUHTIKUUTA

Tämä työpaja sopii sinulle, joka haluat päästä tutustumaan koiravalokuvaukseen sisätiloissa.  Työpaja on keskusteleva, teemme yhdessä erilaisia valaisuja ja harjoittelemme kuvien jälkikäsittelyä.

Mitä ja missä?

 

Valokuvaamme kaksi päivää koiria studiossa Tuusulassa Ruotsinkylässä.

Kurssilla opit sisätiloissa valaisua sekä kuvien editointia. Keskustelemme koiravalokuvauksesta kokonaisuutena, annan vinkkejä koiran ohjaamiseen erityisesti sisätiloissa.

Kurssin jälkeen sinulla on useampi, erilaisin valaistuksin toteutettu portfoliokuva studiosta. Saat käytännön kokemusta erilaisista valonlähteistä.  Esittelen myös miljöökuvauksissa käyttämääni valaisukalustoa!

 


 


Mitä tarvitsen osallistuakseni?

Valokuvaamme kurssilla järjestelmäkameroilla,  omasta kamerasta siis on etua.   Oman kameran omistaminen ei kuitenkaan ole välttämättömyys, pääset valokuvaamiseen mukaan myös lainakameroilla. Käytössä on useampi täydenkennon järjestelmäkamera.


Jälkikäsittelyssä käytämme omia tietokoneita sekä Adoben ohjelmistoja, jotka on mahdollista ladata kokeiluversioina. Voit seurata editointia myös ilman tietokonetta.

Sunnuntaina työpajaan saa ottaa mukaan oman koiran. Näin saat koirastasi ammattitason valokuvat itse kuvattuna. Valokuvaamme kurssilaisten omia koiria, sekä erityisiä ja upeita koiramalleja!

 

 

Studiolla tarjoillaan aamupalasämpylät ja kahvit tai teet, sekä lämmin lounas molempina päivinä.

Studion pihassa on luontoa.

 

 

 


Hintatiedot ja osallistuminen
 

Työpajan hinta 290e (varausmaksu 100e).
Työpaja järjestetään 1. ja 2.4. kello 10.00-16.00

Osallistuminen ja kyselyt info@idaphotos.com tai viestillä!

bottom of page